Friday, February 17

09:00
09:00 - 09:30
Coronet
Opening Talk
30 min
09:30
09:30 - 10:30
Coronet I
60 min
09:30 - 10:30
Coronet II
Invited Talk
60 min
09:30 - 10:30
Orchid
60 min
09:30 - 10:30
Dominion
60 min
09:30 - 10:30
Senate
60 min
09:30 - 10:30
Utsav
60 min
09:30 - 10:30
Beaumont
60 min
10:30
10:30 - 10:45
Coffee/Tea
15 min
10:45
10:45 - 12:15
Coronet I
90 min
10:45 - 12:15
Coronet II
90 min
10:45 - 12:15
Orchid
90 min
10:45 - 12:15
Dominion
90 min
10:45 - 12:15
Senate
90 min
10:45 - 12:15
Utsav
90 min
10:45 - 12:15
Beaumont
90 min
12:15
12:15 - 01:15
Lunch
60 min
01:15
01:15 - 02:45
Coronet I
90 min
01:15 - 02:45
Coronet II
90 min
01:15 - 02:45
Orchid
90 min
01:15 - 02:15
Dominion
60 min
01:15 - 02:15
Senate
60 min
01:15 - 02:15
Utsav
Santhana Krishnan
60 min
01:15 - 02:45
Beaumont
90 min
02:15
02:15 - 02:45
Dominion
Invited Talk
30 min
02:15 - 02:45
Senate
30 min
02:15 - 02:45
Utsav
30 min
02:45
02:45 - 03:00
Coffee/Tea
15 min
03:00
03:00 - 04:00
Coronet I
60 min
03:00 - 04:00
Coronet II
60 min
03:00 - 04:00
Orchid
60 min
03:00 - 04:00
Dominion
60 min
03:00 - 04:00
Senate
60 min
03:00 - 04:00
Utsav
60 min
03:00 - 04:00
Beaumont
60 min
04:00
04:00 - 05:00
Coronet I
60 min
04:00 - 05:00
Coronet II
60 min
04:00 - 05:00
Orchid
60 min
04:00 - 04:30
Dominion
Invited Talk
30 min
04:00 - 04:30
Senate
Laura Plonka et. al
30 min
04:00 - 05:30
Utsav
90 min
04:00 - 05:00
Beaumont
60 min
04:30
04:30 - 05:30
Dominion
60 min
04:30 - 05:00
Senate
30 min
05:00
05:00 - 05:30
Coronet I
Invited Talk
30 min
05:00 - 05:30
Coronet II
Invited Talk
30 min
05:00 - 05:30
Orchid
Invited Talk
30 min
05:00 - 05:30
Senate
Lightning Talk
30 min
05:00 - 05:30
Beaumont
Invited Talk
30 min

Saturday, February 18

09:00
09:00 - 09:45
Coronet
Keynote: Building Sustainable Organizations: Easy is not an option! The Story of Freeset.
45 min
09:45
09:45 - 10:30
Coronet
Keynote: Agile Is Not the Easy Way Out
45 min
10:30
10:30 - 10:45
Coffee/Tea
15 min
10:45
10:45 - 11:15
Coronet
Invited Talk
30 min
10:45 - 12:15
Orchid
90 min
10:45 - 12:15
Dominion
90 min
10:45 - 12:15
Senate
90 min
10:45 - 12:15
Utsav
90 min
10:45 - 12:15
Beaumont
90 min
11:15
11:15 - 12:15
Coronet
Invited Talk
60 min
12:15
12:15 - 01:15
Lunch
60 min
01:15
01:15 - 01:45
Coronet I
Jeeson Daniel J.
30 min
01:15 - 01:45
Coronet II
30 min
01:15 - 02:45
Orchid
90 min
01:15 - 02:45
Dominion
90 min
01:15 - 02:15
Senate
60 min
01:15 - 01:45
Utsav
30 min
01:15 - 02:45
Beaumont
90 min
01:45
01:45 - 02:45
Coronet I
60 min
01:45 - 02:45
Coronet II
60 min
01:45 - 02:45
Utsav
60 min
02:15
02:15 - 02:45
Senate
Invited Talk
30 min
02:45
02:45 - 03:00
Coffee/Tea
15 min
03:00
03:00 - 04:00
Coronet I
60 min
03:00 - 04:00
Coronet II
60 min
03:00 - 04:00
Orchid
60 min
03:00 - 04:00
Dominion
Invited Talk
60 min
03:00 - 04:00
Senate
60 min
03:00 - 04:00
Utsav
60 min
03:00 - 03:30
Beaumont
Rory McCorkle
Priya Sethuraman
Invited Talk
30 min
03:30
03:30 - 04:00
Beaumont
30 min
04:00
04:00 - 05:00
Coronet I
60 min
04:00 - 05:00
Coronet II
60 min
04:00 - 05:00
Orchid
60 min
04:00 - 05:00
Dominion
Invited Talk
60 min
04:00 - 05:30
Senate
90 min
04:00 - 05:00
Utsav
Mosesraj R
Smitha Thumbikkat
60 min
04:00 - 05:30
Beaumont
90 min
05:00
05:00 - 05:30
Coronet I
Invited Talk
30 min
05:00 - 05:30
Coronet II
Invited Talk
30 min
05:00 - 05:30
Orchid
30 min
05:00 - 05:30
Dominion
30 min
05:00 - 05:30
Utsav
Lightning Talk
30 min

Sunday, February 19

09:00
09:00 - 10:30
Coronet I
90 min
09:00 - 10:00
Coronet II
60 min
09:00 - 10:00
Orchid
60 min
09:00 - 10:30
Dominion
90 min
09:00 - 10:00
Senate
Satish sukumar
Nagaraju Pappu
60 min
09:00 - 10:30
Utsav
Lean Workshop
90 min
09:00 - 10:30
Beaumont
90 min
10:00
10:00 - 10:30
Coronet II
30 min
10:00 - 10:30
Orchid
30 min
10:00 - 10:30
Senate
30 min
10:30
10:30 - 10:45
Coffee/Tea
15 min
10:45
10:45 - 11:15
Coronet I
Invited Talk
30 min
10:45 - 11:15
Coronet II
30 min
10:45 - 11:15
Orchid
30 min
10:45 - 12:15
Dominion
90 min
10:45 - 11:15
Senate
30 min
10:45 - 12:15
Utsav
(...Cont) Lean Workshop
90 min
10:45 - 12:15
Beaumont
90 min
11:15
11:15 - 12:15
Coronet I
60 min
11:15 - 12:15
Coronet II
60 min
11:15 - 12:15
Orchid
60 min
11:15 - 11:45
Senate
Sonia
30 min
11:45
11:45 - 12:15
Senate
30 min
12:15
12:15 - 01:15
Lunch
60 min
01:15
01:15 - 01:45
Coronet I
Invited Talk
30 min
01:15 - 02:15
Coronet II
60 min
01:15 - 02:15
Orchid
60 min
01:15 - 02:15
Dominion
60 min
01:15 - 02:15
Senate
60 min
01:15 - 01:45
Utsav
Belkis Vasquez-McCall
Surbhi Bhati
30 min
01:15 - 02:45
Beaumont
90 min
01:45
01:45 - 02:15
Coronet I
Invited Talk
30 min
01:45 - 02:15
Utsav
30 min
02:15
02:15 - 02:45
Coronet I
Invited Talk
30 min
02:15 - 02:45
Coronet II
30 min
02:15 - 02:45
Orchid
30 min
02:15 - 02:45
Dominion
30 min
02:15 - 02:45
Senate
Open Space (academics and industry) "Researching Agile"
30 min
02:15 - 02:45
Utsav
Lightning Talk
30 min
02:45
02:45 - 03:00
Coffee/Tea
15 min
03:00
03:00 - 04:00
Coronet I
60 min
03:00 - 04:00
Coronet II
60 min
03:00 - 04:00
Orchid
60 min
03:00 - 03:30
Dominion
30 min
03:00 - 04:30
Senate
Open Space (academics and industry) "Researching Agile"
90 min
03:00 - 04:00
Utsav
60 min
03:00 - 04:00
Beaumont
60 min
03:30
03:30 - 04:30
Dominion
60 min
04:00
04:00 - 04:30
Coronet I
Invited Talk
30 min
04:00 - 04:30
Coronet II
Invited Talk
30 min
04:00 - 04:30
Orchid
30 min
04:00 - 04:30
Utsav
Lightning Talk
30 min
04:00 - 04:30
Beaumont
30 min
04:30
04:30 - 05:00
Coronet
Closing Talk
30 min

Powered by Betterconf